Ellen van Gelder

Ellen van Gelder

Mijn naam is Ellen van Gelder (1964). Zo’n 35 jaar beoefen ik yoga. Eerst ging het mij vooral om het fysieke resultaat, nu is yoga meer geïntegreerd in mijn dagelijks leven. Het is een bron van ontspanning, inspiratie, studie, plezier en spiritualiteit. Dit wil ik graag doorgeven.

In april 2008 las ik een stukje in het blad Happinez, waardoor ik zeer werd geïnspireerd en spontaan het idee kreeg een yoga-opleiding te gaan doen om zo ‘mijn’ yoga te kunnen delen met anderen. Na oriëntatie ben ik in september 2008 gestart met de 4-jarige docentenopleiding Yoga & Vedanta in Doorn en hier in juni 2012 -als erkend Hatha yogadocent afgestudeerd. Uiteraard volg ik de ontwikkelingen in yoga-land met plezier: er gebeurt veel op dit gebied. Door bijscholingen, retraites en het bijhouden van de literatuur blijf ik geïnspireerd.

Ik wil graag mijn 2 passies combineren: het zorgen voor mensen en yoga. Mijn droom is om mensen met een ernstige ziekte een vorm van yoga en meditatie aan te bieden die aansluit bij hun levensfase.

                                                NAMASTE

MEER LEZEN
Vlinder